Subscrição de CoffeeLetters

Departed from Gruppo Triveneto Torrefattori, which has more than 250 companies operating in the field of coffee and that seeks to protect the revenue of espresso coffee, developed and enhanced in Italy, the proposed recognition of espresso coffee as UNESCO heritage.
It is noteworthy that the espresso is not just a drink, but also a fundamental part of Italian history and culture, the result of a US-born traditional post-war year.
The authority began the process, which should lead to the recognition of espresso coffee as heritage of humanity by UNESCO.


Partiu do Gruppo Triveneto Torrefattori, que conta com mais de 250 empresas a operar no domínio do café e que visa proteger a receita do café espresso, desenvolvida e aperfeiçoada em Itália, a proposta de reconhecimento do café espresso como património da UNESCO.
É de ressaltar que o espresso não é uma mera bebida, mas sim uma parte fundamental da história e cultura italianas, fruto de uma tradição nascida nos anos pós-guerra.
A referida entidade iniciou o processo que deverá conduzir ao reconhecimento do café espresso como património da humanidade pela UNESCO.


The tradition of drinking coffee is becoming increasingly popular among young Turks in the country that invented the cafeteria. In early December, the UNESCO declared the "Turkish coffee" Intangible Cultural Heritage of Humanity, which helped popularize this ancient tradition that was marginalized in recent decades. The "Turkish coffee" is prepared from finely ground coffee. The result is a highly concentrated drink traditionally served in small cups.
Source: Revista Cafeicultura


A tradição de tomar café ganha cada vez mais adeptos entre os jovens turcos no país que inventou a cafetaria. No começo de Dezembro, a Unesco declarou o "café turco" Património Cultural Imaterial da Humanidade, o que ajudou a popularizar esta antiga tradição que estava marginalizada nas últimas décadas. O "café turco" é preparado a partir de café moído muito fino. O resultado é uma bebida muito concentrada servida tradicionalmente em chávenas pequenas.
Fonte: Revista Cafeicultura


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